Скъпи Шеф!

Ние бихме искали да Ви предложи услуги по управление на отдаването под наем на недвижими имоти. Ние ще ви помогнем да получите печалба от инвестициите си.

Когато вашият имот се намира в чужбина, важно е да има сигурно и надеждно партньорство, което рядко се среща в България. Доход от наем, преди всичко по пътя си, за покриване на разходите за нейната поддръжка, данъци и т.н.

Услугата включва софтуер предлага и цялостно управление на престоя си гост, което включва почистване, дребни ремонти и подготовка на апартамента за следващия гост.

Предимства

Можете да попитате, защо аз трябва да ти се доверя? Тук са основните предимства на нашата компания :

1. Репутацията и опита на

Нашият екип работи с почивка в България повече от 5 години, като през този период ние сме изградили успешна система от процеси и имаме всички необходими инструменти. Собствениците на над 10 комплекси успешно ползват нашите услуги. А броят на управляваните обекти на недвижими имоти се увеличава всяка година.

2. Почтеност и прозрачност

Ако сте имали опит партньорство с фирми за управление на отдаването под наем, вие, вероятно, са имали недоразумения и нелоялно поведение, като намаляване на реални срокове на престоя ви и дори не са получили обещаните приходи от наем. Нашите клиенти имат възможност да следите коефициент на заетост онлайн в профила си. Ние не изискваме никаква заплащане за нашите услуги, предварително всички разходи да бъдат покрити от приходите от наем.

3. Грижи

На вашето отсъствие ние ще се погрижим за вашата собственост. Ние правим ремонт и поддръжка, доставяме уреди и мебели. Ние действаме бързо, ако имотът ви е в опасност и се нуждае от спешно внимание.

4. Гостите

Ние внимателно подбираме нашите партньори и доставка на гостите, в случай на лошо поведение на гости или/и заплаха от щети, ние стриктно прекращаем престой такива гости.

5. Отговорност

Нашата компания има европейски корени, така че ние знаем как изглежда истински качествено обслужване. Ние също имаме разбирането, че отговорността е ключът към успеха в нашия бизнес. Гарантирано Удовлетворение!

Дори в случай, ако искате да търсите гостите сами, имаме услуга!

Ако сте готови да печелят в отдаване под наем, моля свържете се с нас възможно най-скоро, и ние ще обсъдим подробностите.

Изпратете вашето запитване, и нашите мениджъри ще се свържат с вас!


Получаване На Актуализации и Повече

Замисли мисли в пощенската си кутия